(Jr.) Technisch Applicatiebeheerder

Heb jij 0-3 jaar werkervaring en affiniteit met het beheren, onderhouden en verbeteren van online applicaties? Heb jij geen 9-5 mentaliteit en wil je graag deel uitmaken van een hecht team? Dan ben jij de junior technisch applicatiebeheerder waar wij naar op zoek zijn!

Functie:

Als junior technisch applicatiebeheerder ben je enerzijds verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de huidige applicaties. Anderzijds zul je worden meegenomen in de lopende optimalisatie projecten om te kijken waar en hoe jullie de applicaties kunnen verbeteren en vernieuwen. Het is van groot belang dat de gebruikers van de applicatie altijd gebruik kunnen maken van deze applicatie, het is dan ook om deze reden dat je zal werken met behulp van een stand-by rooster en ook opgeleid zal worden op storingen op te lossen. Dit alles doe je in een hecht team van professionals die jou on-the-job zullen opleiden.

Functie eisen:

  • Relevante HBO studie (informatica, security, etc.)
  • Enige ervaring op het gebied van (technisch) applicatiebeheer is een pré
  • Geen 9-5 mentaliteit

Geïnteresseerd in deze vacature? We vertellen je graag meer over de rol, het team en de organisatie! Neem contact op met ons of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • +31 (0)6 34 20 76 06
  • info@LEB-Finance.com