Over ons

Door onze jarenlange ervaring binnen de financiële sector zijn wij uw expert op het gebied van werving & selectie van Finance & IT professionals. Onze expertise gebieden zijn binnen het Asset Management de gehele back- to front-office en binnen banken voornamelijk de IT, Accounting & Reporting afdelingen. Onze aanpak kenmerkt zich door transparantie naar zowel klanten als kandidaten; bij ons weet je altijd waar we staan in het proces! Onze klanten zijn voornamelijk banken, verzekeraars, pensioenfondsen, custodians en vermogensbeheerders. 

Door onze ervaring hebben wij een kwalitatief netwerk van professionals met kennis en ervaring van de legacy systemen van de banken. Bent u juist op zoek naar professionals met de kennis en ervaring van de systemen van de toekomst? Ook dan kunt u bij ons terecht! Omdat wij geregeld gastcollege’s geven aan afstuderende studenten op het HBO en WO kunnen wij ook de cloud-, blockchain- en A.I.- professionals van de toekomst verbinden met uw organisatie! 

Wij bemiddelen op basis van werving & selectie en helpen u dus graag met de invulling van uw vaste vacatures.  Hierbij kijken wij naast de gevraagde kennis en ervaring ook naar de perfecte match op basis van ambitie en persoonlijkheid tussen opdrachtgever en kandidaat! 

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact op met ons!